Thursday, June 28, 2007

"Απόγονοι" productions από TNS crew

Το συγκεκριμένο graffiti έγινε στις 14 Νοεμβρίου το 2006 από το λαρισαϊκό graffiti crew TNS για το συγκρότημα Απόγονοι...

Ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια που έχουν γίνει στο τοίχο της οδό Κωλέτη που προσφέρετε συχνά για τεράστια και πανέμορφα productions από λαρισαίους και όχι μόνο writers.

Παρακάτω ακολουθούνε κάποιες φωτογραφίες...

Friday, June 15, 2007

Για όσους σκέφτονται hip hop


Το Νοέμβριο του 2006 οι Απόγονοι κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους οργανωμένο δίσκο με τίτλο "Για όσους σκέφτονται hip hop".Αποτελείται από 12 κομμάτια σε παραγωγές των ίδιων και του Gogi.....Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το ακούσετε στο www.myspace.com/apogonoi.

Λίγα λόγια...



Οι Απόγονοι είναι ενα hip hop συγκρότημα από Λάρισα το οποίο δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2005. Στην αρχή αποτελούνταν από τον Σ. Χρυσοβαλάντη a.k.a. Ειρμό, τον Τ. Γιώργο a.k.a Ρ.Α. και το Π. Βασίλη a.k.a. Bail. Αργότερα στο συγκρότημα προστέθηκε ο Α. Γιώργος a.k.a. Rani-s και αποχώρησε ο Bail, με τον αποίο οι σχέσεις τους δεν έχουν επηρεαστεί.Πλέον το συγκρότημα αποταλείται από τους 3 mc's Ειρμό, Ρ.Α. και Rani-s.Στόχος του συγροτήματος είναι να ανεβάσουν το επίπεδο της hip hop σκηνής της πόλης τους μέσα από lives και events.
Έπεται συνέχεια.......